AMSTERDAM

Stekta rödbetor  med hasselnötter, mynta och rödlök
Tunnbröd med äpplen, bönor och vitlök samt pepparrotsfärskost

110,- per person

Stekt zuchinni med fetaost, citron, persiljarönnbärsallad och äpplefärskost
Bröd och smör

125,- per person

 

Ugnsbakad fänkål med grönmögelsås, vegetariska frikadeller och grönsallad
Bröd och smör

130,- per person

 

Stekt broccoli med basilika, lingon, rödlök och avokado-kikärtskräm. Spenatsallad
Bröd och färskost

125,- per person

 

Kall tomat och potatisgryta med vitlök, linsfärskost och salvia
Bröd och smör

120,- per person

 

Ugnsbakad tomater med senapssås, kokt ägg, oliver och pepparrot.
Grönsallad
Bröd och vitlöksmajonnäs

130,- per person

 

 

Ugnsbakad tomater med senapssås, kokt ägg, oliver och pepparrot
Bröd och vitlöksmajonnäs

130,- per person