Cateringmeny

Självklart kan vi erbjuda vår vanliga meny även i cateringsammanhang, men utöver det finns följande menyer att tillgå:

 
 
 

 

Barcelona: middag

Tunnbröd med chilimajonnäs, vitkål, chutney och vegetariska frikadeller
Köttbullar, fisk- eller vegetariska frikadeller med säsongens varma grönsaker, remouladsås, pepparrotsfärskost och surdegsbröd
Valnötskaka

Pris: 225 kr per person

 

London: tilltuggsbuffé

Bitar av tunnbröd med vitkål, vitlöksmajonnäs, chutney och vegetariska frikadeller
Gurka med lax och chili
Kycklingspett med persilja och pepparrot
Myntapannkaka med grönmögelost och sockerkokt rabarber

Pris: 165 kr per person

 

New York: middag

Räk och grönsallad på surdegsrågbröd med persiljamajonnäs
Spett på nötkött med basilika, tomat, ruccola och ramslök
Färskost och vit choklad med pepparkaka och inlagda rabarber

Pris: 350 kr per person

 

Amsterdam

Kokta rödbetor  med hasselnötter, ramslök och rödlök
Tunnbröd med rabarber, bönor och vitlök samt pepparrotsfärskost

Pris: 110 kr per person

För att se flera alternativ av Amsterdam, klicka här.

 

Rom

Morotskräm på gurka med krasse och ingefära
Kokta rödbetor med avokado, lingon, basilika och rödlök
Tunnbröd med chili, bönor och rödlök
Grön sallad med senapsmarinerad potatis, rädisor och mandel
Myntapannkaka med grönmögelost och apelsin
Valnötskaka med chokladpopcorn och inlagda rabarber

Pris: 275 kr per person

 

Paris

Laxtartar på gurka med krasse-chilimajonnäs och inlagd ingefära
Kokta rödbetor med avokado, lingon, basilika och rödlök
Kycklingfärsspett med grön sallad, rädisor och mandel
Mynta pannkaka med grönmögelost och apelsin
Valnötskaka med chokladpopcorn och inlagda rabarber

Pris: 275 kr per person