Cateringmeny

Självklart kan vi erbjuda vår vanliga meny även i cateringsammanhang, men utöver det finns följande menyer att tillgå:

 
 

 

Barcelona: middag

Tunnbröd med chilimajonnäs, vitkål, chutney och vegetariska frikadeller
Köttbullar, fisk- eller vegetariska frikadeller med säsongens varma grönsaker, vitlökssås, kryddolja och surdegsbröd
Valnötskaka

Pris: 225 kr per person

 

London: tilltuggsbuffé

Tunnbröd med vitkål, chilimajonnäs, chutney och vegetariska frikadeller
Gurka med lax och ingefäraråbiff
Kycklingspet med persilja, vitlök och apelsin
Surdegsbröd med grönmögelost och sockerkokt citron

Pris: 165 kr per person

 

New York: middag

Räksallad på surdegsrågbröd med vitlök, basilika och citron
Stekt broccoli med lamm, lingon, rosmarin och färsk potatis
Ugnsbakad äpplen med valnötter, mynta och karamel

Pris: 300 kr per person

 

Amsterdam

Stekta rödbetor  med hasselnötter, mynta och rödlök
Tunnbröd med äpplen, bönor och vitlök samt pepparrotsfärskost

Pris: 110 kr per person

För att se flera alternativ av Amsterdam, klicka här.

 

Rom

Auberginkräm på gurka med dragon och ingefära
Stekt broccoli med basilika, lingon, rödlök och avokadokräm
Tunnbröd med chili, bönor och mynta
Ugnsbakad zuchinni med fetaost, citron och persiljarönnbärsallad
Grönmögelost på surdegsbröd med tranbär
Ugnsbakad äpplen med valnötter och mynta


Pris: 275 kr per person

 

Paris

Laxtartar med auberginkräm och ingefära på gurka
Stekt broccoli med basilika, lingon, rödlök och avokadokräm
Kycklingspett med ugnsbakad zuchinni, fetaost, citron och persiljarönnbärsallad
Grönmögelost på surdegsbröd med tranbär
Ugnsbakad äpplen med valnötter och mynta

Pris: 275 kr per person