Tack för i år!

Tack för ett fantastiskt 2016! Men det är inte helt slut än. I år kommer vi att för första gången också ha öppet i mellandagarna. Vi kommer att hålla stängt 24, 25, 26 och 31 december samt den 1 januari, men övriga datum står dörrarna öppna. För aktuella öppettider och andra nyheter och uppdateringar, följ oss på Facebook (Kalf & Hansen) och Instagram (kalfhansen).

Välkomna!

2016 har också varit första året med två restauranger, vilket har varit lärorikt och mycket viktigt för vår fortsatta utveckling, ett arbete som pågår för fullt bakom kulisserna. 2017 kommer det att hända mycket.

Först ut är ett gästspel med My Feldt, och vi återkommer med exakta datum snart. Det känns såklart otroligt roligt eftersom att hon är så duktig.

Men mer än så är på gång. Håll ögonen öppna!

Tillsvidare är ni såklart varmt välkomna till våra restauranger för att äta, köpa med er mat eller beställa catering, både privat och till ert företag. Har ni några frågor eller funderingar så är ni självklart välkomna att höra av er till oss, och det gör ni enklast på info@kalfochhansen.se

Tack för att ni är våra kunder och gäster. Utan er, inget KALF & HANSEN.

God jul och gott nytt år önskar

Linnea, Klara L, Per, Elvira, Klara F, Anxhela, Henrik, Ebba, Helga, Grim, Anna, Antonella, Laura, Julia, Herman, Felix W, Kaisa, Annie, Maja, Saga, Malte, Felix K-H

Samt

Fabian och Rune Kalf-Hansen

Mattias Larsson