IMG_8317 (1).JPG

VARFÖR KALF & HANSEN

God mat lagas alltid från grunden. Något som självklart även gäller snabbmat tycker vi. Vi tror att det finns ett sug och en längtan efter snabbmat som inte bara är snabb utan också jäkligt god, nyttig, och schyst producerad. Så när vi gör en snabbmatsrestaurang utgår vi självklart från mat lagad av närproducerad och säsongens färska ekologiska råvaror.

Varför skulle vi – eller kunderna – nöja sig med mindre?

Vårt mål är att ingen mat ska slängas, noll procent svinn. Dels för att det är dyrt att slänga mat, dels för att det är förlorad arbetstid och slöseri med vår naturs resurser. I förlängningen hoppas vi att vår vision i sin tur inspirerar gästerna att ta med sig våra tankar och sätt att laga mat till sina egna hem.


VEM DU ÄR

Du är en lyhörd servicemänniska och en god medarbetare. 
Du drivs av att leverera goda resultat och tycker om att arbeta i ett högt tempo med människor.
Du är självgående och tar gärna egna initiativ.
Du har erfarenhet av arbete i restaurang eller bar alternativt annat serviceyrke. 
Som person är du ambitiös med en stark inre drivkraft.
Du är strukturerad och har god förmåga att motivera dig själv i ditt arbete.
Det är meriterande om du har ytterligare språkkunskaper, exempelvis i tyska, franska eller spanska men detta är ej ett krav.


LEDIGA TJÄNSTER

MARIATORGET

HELTID
DELTID


HAMMARBY SJÖSTAD

HELTID
DELTID

 

Intervjuer sker löpande.
Ansökan mailas till info@kalfochhansen.se.