Catering

Hos oss är menyerna fasta men råvarorna ändrar sig efter säsong, på så vis får vi en variation under året och möjlighet att arbeta med de absolut bästa närodlade råvarorna. 100% ekologiskt såklart! Självklart kan vi erbjuda vår vanliga meny även i catering sammanhang, antingen levererat i portionsförpackningar eller på fat som buffé. Utöver det har vi komponerat ihop flera olika prisvärda alternativ för både stora och små sällskap oavsett om du behöver ordna ett lunchmöte eller ska arrangera företagsevent, fyller 50 eller bara vill ställa till med fest – vi fixar något som passar just dig.

Välkommen att kontakta oss på info@kalfochhansen.se eller ring Mariatorget 08-55153151,
Hammarby Sjöstad 08-51065070 eller Rörstrandsgatan 08-300905.


BUFFÉ


Rom

Vegetarisk Buffé
Potatisplättar med nässelfärskost och rödlök.
Ugnsbakad rotselleri med fetaost, apelsin och ärtskott.
Surdegsrågbröd med kikärtor, ingefära och vitlök.
Grönsallad med persiljepesto och picklade rädisor.
Myntapannkaka med grönmögelost och torkade tranbär.
Valnötskaka med chokladpopcorn och inlagda rabarber.
Pris: 285 kr per person

Paris

Blandad buffé
Limemarinerad lax på ugnsrostade palsternackor med dillmajonnäs.
Kokta rödbetor med avokado, lingon, basilika och rödlök.
Surdegsrågbröd med kryddolja.
Kycklingfärsspett med grönsallad, potatis, persilja och senap.
Surdegskex med lagrad ost och citronmarmelad.
Chokladkaka med vaniljgrädde och rostad mandel.
Pris: 295 kr per person

London

Tilltuggsbuffé. Munsbitar perfekta för minglet.
Vegetariska frikadeller på tunnbröd med vitkål, vitlöksmajonnäs och chutney.
Gurka med lax och chili.
Kycklingspett med persilja och pepparrot.
Myntapannkaka med grönmögelost och sockerkokt rabarber.
Pris: 195 kr per person



MIDDAG


Barcelona

Vår enklare trerätters middag.
Vegetariska frikadeller på tunnbröd med chilimajonnäs, vitkål och chutney.
Kött-, fisk- eller vegetariska frikadeller med säsongens varma grönsaker,
remouladsås, pepparrotsfärskost och surdegsbröd.
Hasselnöts-chokladboll.
Pris: 250 kr per person

New York

Vår lite lyxigare trerätters middag.
Räk- och grönsallad på surdegsrågbröd med persiljemajonnäs.
Spett på nötkött med basilika, tomat, ruccola och ramslök.
Petit Choux bakelse med valnötter, citron och inlagda rabarber.
Pris: 350 kr per person


VEGETARISKT


Amsterdam

Vegetariska måltider
Kokta rödbetor med hasselnötter, ruccola och rödlök.
Tunnbröd med rabarber, bönor och vitlök samt pepparrotsfärskost.
Pris: 120 kr per person 

Stekt vitkål med ingefära, fetaost och kikärtor.
Sallad med gurka, quinoa, russin, rödlök och solroskärnor.
Surdegsbröd och ramslöksmajonnäs.
Pris: 125 kr per person

Smörbakad rotselleri med rabarberchutney, vegetariska frikadeller och rädissallad.
Bröd och myntasås.
Pris: 130 kr per person

Kokta morötter med grönmögelost och citron.
Sallad på mungbönor, apelsin och krasse.
Bröd och nässelfärskost.
Pris: 125 kr per person 

Potatissallad med solrosskott och senap.
Mackor med ost, avocado och vitlök.
Kall gurk- och chilisoppa.
Bröd och smör.
Pris: 120 kr per person

Ugnsbakade tomater med senapssås, kokt ägg, oliver och pepparrot.
Bröd och vitlöksmajonnäs.
Pris: 130 kr per person


Beställningar från cateringmenyn bör göras senast dagen innan och i vissa fall minst 2 dagar innan,
så att vi kan få tag i råvarorna som tillhör menyn.

Maten ni beställer kan hämtas hos oss eller går att få levererad. Leveranspriser från 250,-.

Vi kan hjälpa er med bara maten men vi kan också ordna med personal, porslin osv om ni så önskar.

Mat upplagd på fat kräver en återlämning av faten eftersom vi inte använder engångsmaterial när vi lägger upp maten som buffé. Önskar ni Stockholm och Oslo på fat tillkommer 15,- per person.