CATERING
SÄSONGENS MENY
Sensommarmeny (fisk & kött)
Broccolisallad med paprikahummus, gurka, matvete & persilja
Citronmarinerad regnbågelax, kokt ägg, misomajonnäs & dillblomkål
Kycklingspett med tomat-basilikasås och sallad på potatis, oliver & kapris
Lagrad vesterhavsost med kanelkokta fikon & fröknäcke
Surdegsrågbröd med ramslök-citronsmör
Äpplekaka med valnötter och vaniljgrädde
Pris 525 SEK per person
Sensommarmeny (vegetarisk)
Broccolisallad med paprikahummus, gurka, matvete & persilja
Dillblomkål med kokt ägg, miso majonnäs & fetaost
Gråärt-rosmarinspett med tomat-basilikasås och sallad på potatis, oliver & kapris
Lagrad vesterhavsost med kanelkokta fikon & fröknäcke
Surdegsrågbröd med ramslök-citronsmör
Äpplekaka med valnötter & vaniljgrädde
Pris 475 SEK per person
Så här fungerar catering hos oss:
1. Bestäm vilka rätter du vill ha
2. Kontakta oss på catering@kalfochhansen.se med antal personer, vilka rätter och om ni vill ha det upplagt på serveringsfat eller portionsförpackat. Senast 2 dagar innan leveransdag. Du kan även ringa 08 - 510 650 70 med din beställning.
3. Vänta på bekräftelsemejl
4. Leverans - Maten ni beställer kan hämtas hos oss eller går att få levererad. Leveranspriser startar från 400 SEK. Mat upplagd på fat kräver en återlämning.
Observera:
Vi arbetar med råvaror i säsong, ibland kan det ske mindre ändringar i ingrediensval. T.ex. en färsk ört mot en annan färsk ört, eller en rotfrukt till en annan rotfrukt.
Vi arbetar mot 0% matsvinn. Vi har samlat ihop våra bästa matsvinnstips för dig här.