CATERING
SÄSONGENS MENY

 

Sensommarmeny (fisk & kött)

Broccolisallad med paprikahummus, gurka, matvete & persilja

Citronmarinerad regnbågelax, kokt ägg, misomajonnäs & dillblomkål

Kycklingspett med tomat-basilikasås och sallad på potatis, oliver & kapris

Lagrad vesterhavsost med kanelkokta fikon & fröknäcke

Surdegsrågbröd med ramslök-citronsmör

Äpplekaka med valnötter och vaniljgrädde
Pris 525 SEK per person


Sensommarmeny (vegetarisk)

Broccolisallad med paprikahummus, gurka, matvete & persilja 

Dillblomkål med kokt ägg, miso majonnäs & fetaost

Gråärt-rosmarinspett med tomat-basilikasås och sallad på potatis, oliver & kapris

Lagrad vesterhavsost med kanelkokta fikon & fröknäcke

Surdegsrågbröd med ramslök-citronsmör

Äpplekaka med valnötter & vaniljgrädde
Pris 475 SEK per person


Så här fungerar catering hos oss:

1. Bestäm vilka rätter du vill ha

2. Kontakta osscatering@kalfochhansen.se med antal personer, vilka rätter och om ni vill ha det upplagt på serveringsfat eller portionsförpackat. Senast 2 dagar innan leveransdag. Du kan även ringa 08 - 510 650 70 med din beställning.

3. Vänta på bekräftelsemejl

4. Leverans - Maten ni beställer kan hämtas hos oss eller går att få levererad. Leveranspriser startar från 400 SEK. Mat upplagd på fat kräver en återlämning.


Observera:

  • Vi arbetar med råvaror i säsong, ibland kan det ske mindre ändringar i ingrediensval. T.ex. en färsk ört mot en annan färsk ört, eller en rotfrukt till en annan rotfrukt.

  • Vi arbetar mot 0% matsvinn. Vi har samlat ihop våra bästa matsvinnstips för dig här.