Gästspel: Christian Olsson

Christian Olssons tur att tolka Kalf & Hansen

 

Med start onsdag 25 oktober serveras Lerum:

 Svampfrikadeller med tandoorikryddad sötpotatis, en sallad på äpplen och jordärtskocka och en syrlig yoghurt

 Gästmenyn serveras i en månads tid på båda Kalf & Hansens restauranger till priset 120 kr. På Mariatorget kommer det även finnas möjligheten att köpa en för gästspelet särskild inköpt öl från Rådanäs bryggeri, och då till ett meny pris av 180 kr.

I och med detta så fortsätter Kalf & Hansen sin tradition att erbjuda mat från spännande personligheter till rimliga priser. Bland tidigare gäst kockar återfinns Sebastien Boudét, Salem Al Fakir, Magnus Lidehäll, Vincent Pontare, Paul Svensson och My Feldt.

Christian Olsson, tidigare frontfigur i Göteborgsbandet Fibes, Oh Fibes! och nu aktuell som soloartist med OLSSON, har från början varit en återkommande gäst på Kalf & Hansen. Med sin vänliga personlighet och grymma musik har han sen dag ett gjort sin del till att Kalf & Hansen är det som det är idag.

“Som en stamgäst från dag ett och ett megastort fan av Kalf & Hansen, känns detta som en av årets absolut trevligaste händelser.”  

Christians exklusiva gästspel Lerum är en vegetarisk, rivig och höstig svamprätt som gärna serveras med en pilsner från Göteborgsbaserade bryggeriet Rådanäs. Allt är ekologiskt i sann Kalf & Hansen anda.

Christian är uppvuxen i just Lerum utanför Göteborg och bodde granne med bästa svampskogen på västkusten. Hans gästmeny är en hyllning till uppväxten och lyxen att ha skog och natur nära sig att fritt utforska.

”Kryddningen är hetare än någonting jag själv åt under min uppväxt i Lerum och kommer snarare från att ha lagat mat och inspirerats av min vän och fantastiska sångerska Nadia Nair och hennes Malaysiska rötter”.

Christian Olsson kommer vara på plats på Kalf & Hansen Mariatorget 25 oktober, från 15.00.

Sök på OLSSON på Spotify och hör det senaste från Christian, albumet Millions och EP:n No Sugar. Det är superbra.

Välkomna!

 

 

 

 

 

Mattias Larsson